Matematické hodiny
search
  • Matematické hodiny

Matematické hodiny

399,00 Kč
S DPH

Jste milovníky matematiky a veškeré zapeklité příklady a rovnice dokážete vypočítat raz dva ? Tím pádem by Vám neměly chybět naše matematické hodiny, které Vám ukazují čas zvláštním matematickým způsobem.

Počet
skladem

Tyto hodiny jsou tím pravým dárkem pro učitele matematiky, příznivce matematiky, ale hlavně pro matfyzáky :-)

Vy nevíte co je nebo spíše kdo je matfyzák? Tak nyní rozšíříme obzory. Matfyzákem (stejně jako ajťákem) se člověk nestává, ale rodí. Matfyzáci to tvrdí s pýchou v hlase. Matfzák studuje matematiku, fyziku nebo informatiku pro lepší pochopení o koho se jedná připojujeme několik matfyzáckých vtipů :-)

 

Dva zamilovaní matfyzáci leží na koleji v postýlce a skoro usínají. Dívka začne svého drahého hladit po tvářičce a něžně zašeptá: "Miláčku, myslíš na to, na co myslím já?" "Ano, zlatíčko." nakloní se jí k uchu chlapec. "A kolik ti to vyšlo?"

Přijde matfyzák do fotolabu:
- "Potřeboval bych vyvolat fotky."
- "9 na 13?"
- "2 541 865 828 329. Proč?"

Matfyzák je krásný a inteligentní.
Matfyzačka je také krásný a inteligentní.

Baví se spolu dvě studentky matfyzu a ta jedna povídá: "Tak jsem ti tuhle šla večer na kolej, bylo už nejmíň půl dvanáctý, a tam pod tou lampou, co nesvítí, stál nějaký chlap. A když mě viděl, tak se mlsně olízl. Dovedeš si představit, jak jsem utíkala?" A ta druhá povídá: "A dohonilas ho?"

Jsou takhle dva strašně hladoví MATFYZáci na koleji a jeden povídá druhýmu:

Hele co kdybychom tady začali chovat prase??

A ten druhej mu odpoví a co ten smrad a ten hroznej bordel??

A ten první říká:ono si zvykne…

Specifické reference

ean13
4029811281817