Sprosté těstoviny
search
  • Sprosté těstoviny
  • Penis Pasta
  • Penis Pasta

Hambaté sexy nudle aneb vzrušující večeře

149,00 Kč
S DPH

Ideální těstoviny pro romantickou večeři ve dvou.

Počet
skladem

Vážené dámy a pánové, dovolujeme si Vám představit vynikající italské těstoviny, které krom toho, že Vám i Vašemu partnerovi dají energii a sílu pro vášnivě a divoce strávené chvíle, tak díky svému speciálnímu tvaru působí silně pozitivně na sexuální apetit mužů i žen.

Tyto poněkud hambaté těstoviny doporučujeme zejména jako:

-          Valenýtnskou večeři

-          speciální večeři pro poněkud stydlivější partnery – pokud nevíte jak co nejjemněji a nenásilně naznačit svému novému poněkud ostýchavému partnerovi/partnerce, že čas již nazrál čas se milovat, naservírujete k večeři tyto těstoviny… pokud je partner/ka jen stydlvý a ne natvrdlý, tak Vám zaručujeme úspěch

-          extra speciální večeři pro přítelkyni, které chcete nenápadně naznačit, že byste rád orální sexíček :)

-          afrodiziakum – níže připojujeme recepty jak na to

-          tyto těstoviny lze použít i na jiný způsob než pro zamilované páry – do vody na nudle nasypte asi 1 kg soli, nudle uvařte asi polovinu doporučené doby vařením aby byly dostatečně tvrdé a naservírujte k obědu Vašemu šéfovi, kolegovi, manželovi atd… aby už konečně pochopil že je …!!!!

Karel Hynek Mácha by se zřejmě podivil nad dnešními objevy vědců. Láska je ve skutečnosti totiž jen chemický vzorec! Zamilované partnery náhle zavalí lavina biologicky aktivních látek a hormonů podobných přírodním opiátům. Jde o látky, které zčásti vznikají přímo v mozku a objevují se v krevním oběhu. Láska se podle odborníků dá vyjádřit jednoduše – chemickým vzorcem C8H11N. Na světě existují biologické látky, obsažené v některých potravinách, které dokáží aktivity hormonů stimulovat, nazývaná afrodiziaka.
Je dokázáno, že historie afrodiziak sahá až k neandrtálcům - před 60 000let. Afrodiziaka mají silné alkalické vlastnosti, které výrazné ovlivňují mozek, a tím i vědomí a psychiku. Jiný druh zase podněcuje fantazii, která pak vytváří představy (většinou se sexuálním nábojem).

Mezi nejznámější bylinky probouzející sexuální touhu patří žen-šen, který podle tradiční čínské medicíny udržuje v rovnováze sexuální život. Jako afrodiziakum se používala také kůra ze stromu Yohimbé, z níž se připravovaly opojné nápoje. Alkaloid yohimbin je jednou ze složek známého léku, který se používá v sexuologické praxi. Snižuje krevní tlak, rozšiřuje cévy a zvyšuje přívod krve do pánevní oblasti. To jsou však afrodisiaka z exotických oblastí, která jsou jednak téměř nedostupná a z lékařského hlediska i nebezpečná, pokud se nedávkují ve správném poměru.
Dostupnější bylinky a koření najdeme i u nás na louce, podél cest nebo třeba v kuchyni. Nejoblíbenějším kořením milenců je muškátový květ a ořech s povzbuzující účinky éterických olejů, sladce vonná vanilka, rozmarýn, koriandr, saturejka, máta a karafiát. Zázraky dokáže i kořeněná rajčatová polévka, artyčoky či mák. Tak či onak, při přípravě večeře pro dva má pracovat fantazie a vaříte-li s láskou, věřte, že bude vše jak má být.

V červených těstovinách je obsaženo melé množství chilli, které zaručeně oba partnery rozpálí.

Nyní si dovolíme citovat staré známé rčení, „Večer si dej nudle s mákem, ráno vstaneš s tvrdým ptákem!“

Takže první recept, který Vám k těmto hanbatým těstovinám doporučíme je maximálně jednoduchý – nudle s mákem. Mák pomeleme a smícháme s cukrem, nudle uvaříme dle návodu, rozehřejeme máslo či margarín. Těstoviny naservírujeme na talířek, posypeme mákem a pokapeme rozpuštěným tukem, zkonzumujeme, příjemně se naladíme, začneme laškovat s partnerem,…. atd. atd. atd. atd.

Pokud Váš partner není na sladké či si chcete s večeří více pohrát doporučujeme vynikající těstoviny s houbami ve smetanové omáčce.

Potřebujete:

2 lžíce másla, 1 střední cibule, 400 g hub nakrájených na plátky (žampiony, hřiby), 1/4 lžičky mletého muškátového oříšku, sůl, čerstvě mletý černý pepř, 150 ml smetany ke šlehání, 250 g hanbatých těstovin,čerstvě nastrouhaný parmezán

Máslo rozpustíme na velké pánvi a osmažíme na něm jemně nasekanou cibuli, až zesklovatí.

Přidáme houby a dusíme tak dlouho, až se veškerá tekutina vydusí. Přidáme muškátový oříšek, ochutíme, zalijeme smetanou a omáčku prohřejeme.Těstoviny uvaříme podle návodu, pečlivě slijeme a ve velké míse promícháme s omáčkou. Pokrm posypeme parmezánem a ihned podáváme.

 

Doboru chuť! A milujte se a množte se! :)

A pokud se Vám tyto nudle zdají přece jen "až lříliš sexy"tak zkuste mírnější alternativu pro zamilované - těstoviny ve tvaru srdíček.

 

Specifické reference

ean13
4029811179961