Šanon s překvapením
search
  • Šanon s překvapením
  • Šanon s překvapením
  • Šanon s překvapením
  • Šanon s překvapením

Šanon s překvapením

529,00 Kč
S DPH

Zvenku se tváří jako obyčejný šanon, ale při bližším ohledání zjistíte, že se jedná o šanon zcela unikátní.

Počet
skladem

Vážení přátelé, pokud jste personalista, ředitel, vedoucí úřadu či majitel firmy nebo nemáte smysl pro humor, ihned klikněte zde. (pokud budete pokračovat dále ve čtení, hrozí reálné nebezpečí, že se rozčílíte a pravděpodobně nás budete obviňovat z toho, že kazíme pracovní morálku a nabádáme pracovníky k alkoholismu).

Pokud jste zaměstnanec, zejména zaměstnanec pracující v kanceláři, ouřada, inkoust či kancelářská krysa, či zda máte rádi praštěné věcičky, pak máme skvělou vychytávku právě pro Vás. Ne že, bychom hodlali podporovat alkoholismus, nedisciplínu na pracovišti či dokonce anarchii, jedná se pouze o vtípek, vychytávku, gadget určenou (nejen) do kanceláře.

Zvenku se tváří jako obyčejný šanon, ale při bližším ohledání zjistíte, že se jedná o šanon zcela unikátní :-) nemá smysl se zde dále o výhodách a pozitivech šanonu rozepisovat, pro inspiraci si prohlédněte fotky.

Do šanonu se hodí půllitrová láhev – rumík, vaječný koňáček, zelená, fernet, vodka, grog, gin či griotka – z důvodu, že každý rád něco jiného, není láhev alkoholu součástí tohoto výrobku. Součástí je 6 skleniček o objemu 5 cl, skleničky lze mýt v myčce.

Takže přejeme hodně pracovních úspěchů!!

Dodatečné informace

- láhev alkoholu není součástí balení

- barva šanonu se může lišit