Cestovní miska na salát - modrá
search
  • Cestovní miska na salát - modrá

Cestovní miska na salát - modrá

119,00 Kč
S DPH

Konečně miska s praktickým využitím, miska na salát s vidličkou na boku a kelímkem pro zálivku, už bez obav můžete vzít svačinu do batohu aniž by se Vám vylila. Salát vydrží dlouho čerstvý a křehký, díky oddělené zálivce, která je v malém zabudovaném kelímku.

Počet
skladem

Představujeme Vám praktickou cestovní misku na salát, díky které můžete na své výlety brát i zdravou a lehkou svačinku. Ocení ji především vegetariáni, kteří na výletech neholdují velkým zásobám řízků či paštice s rohlíkama.

 

Tato dózička je rovněž neocenitelným pomocníkem při dietách, kdy si připravujete veškerá jídla doma. Můžete si tak vytvořit svou vlastní krabičkovou dietu. Když vás při cestě do práce nebo při cestování přepadne hlad a zastavíte na benzínce, kde jsou regály plné baget, sušenek a chipsů, které Vám nechutnají nebo se snažíte dbát o svou linii, jistě Vás potěší, že máte u sebe mísu plnou čerstvého salátu.

Jelikož je dóza velká, můžete přidáním orestovaného kuřecího prsa či tuňáka vytvořit i lehký oběd. Příprava salátu může být velmi jednoduchá. Můžete vše nakrájet, dát do dózy a po zavření jednoduše protřást čímž se vše hezky promíchá.

 

Nyní se můžete vydat na cesty vybaveni svými oblíbenými ovocnými, zeleninovými, těstovinovými a jinými saláty. Díky této dóze můžete mít svůj salát kdekoli čerstvě připravený, jelikož miska obsahuje i kelímek pro váš oblíbený dresing, zálivku či jogurt. Nemusíte tedy dresing do salátu přidávat už doma a následně o svačinové přestávce vašeho výletu jíst nehezky vypadající kaši. K dóze je připevněna i vidlička, čili vám nic nebrání vychutnat si lehkou svačinku uprostřed hor, v lese nebo u vody.

 

V nabídce také cestovní miska na salát v růžové a zelené barvě.

MK218b