Neukradnutelná propiska
search
  • Neukradnutelná propiska
  • Neukradnutelná propiska
  • Neukradnutelná propiska

Neukradnutelná propiska

179,00 Kč
S DPH
Také Vám vadí, když máte novou propisku, kterou používáte 3 dny a pak Vám ji někdo ukradne?! To naštve. Od teď se Vám to nestane, díky naší Neukradnutelné propisce.
Počet
skladem

Propiska je věc veskrze praktická a téměř každý z nás ji použije každý den. Žáci, studenti ve škole, ředitelé podepisující důležité smlouvy, úředníci, kantoři píšící výborné známky, děda luštící křížovku či sázející Sportku, každý, kdo pracuje v kanceláři, kadeřnice či kosmetička píšící účet, vědecké kapacity zapisujíce si své poznámky, dětičky čmárající rodičům po důležitých dokumentech, politici, zpěváci, no prostě všichni lidé.

Nutno však podotknouti, že pokud chcete propisku darovat, je to dar sice praktický, ale nijak nápaditý nebo originální, dokonce až nudný a fádní.
Proto jsme vyrobili originální řadu propisek, které se vyznačují praktičností a kvalitou, a navíc jsou trefné a vtipné.

Propiska je vyrobena z kovu, obsahuje modře píšící náplň, je balena v plastové krabičce.

Tato propiska je určena zejména pro potlačení známého nešvaru kradení propisek. Provází nás to už od základky, někdo ze spolužáků nám prostě omylem očóroval naši oblíbenou propisku či tužku, pokračuje to střední a poté v práci, za život takhle přijdeme o desítky ba i stovky propisek. Propisky kradou i slavní někdy i prezidenti. Většinou k tzv. ukradení dojde omylem, něco prostě podepisujeme nebo zapisujeme a propisku si odneseme, existují však i případy, kdy jde propiskou zloděj po naší propisce jako slepice po flusu. Právě proti všem těmto nenechavcům, propiskoznárodňovatelům a prezidentům slouží odstrkující nápis na této propisce. On si každý rozmyslí přijít o ruku kvůli obyčejné propindě.

Dále Vám můžeme nabídnout:

Propisku pro úspěšné

Propiska pro úžasnou ženu

Propisku pro skvělého šéfa

Propisku pro chytrého člověka

Antistresovou propisku

Štěstínosící propisku


MO108