Trezor v designu knížky
search
  • Trezor v designu knížky
  • Trezor v designu knížky
  • Trezor v designu knížky
  • Trezor v designu knížky

Trezor v designu knížky

498,00 Kč
S DPH
Máte tajemství? Bojíte se, že vaše drahá polovička, rodiče, děti, spolubydlící odhalí vaše tajemství či vaši temnou stránku? Snažíte se důkazy v podobě milostných dopisů, falešných balíků peněz, rodného listu či vysvědčení schovat různě doma či v práci? Takzvaně (nebo idoslova) zamést stopy pod koberec, ale pokaždé se najde někdo, kdo tu matraci zvedne, skříň odsune, sáhne až dozadu v šuplíku? Máme pro Vás řešení! Skvělý dárek pro všechny tajnůstkáře. Od teď můžete mít svůj osobní maskovaný trezor jako ve filmu. Trezor se dá zamknout, takže jen vy se budete moci dostat ke svým tajným dokumentům, balíkům peněz a milostným dopisům a nemusíte při jejich schovávání předvádět artistické kousky, kdy se snažíte schovat něco na skříň. Své tajnosti můžete mít stále při ruce a na očích nic
Počet
na objednávku

Jste falzifikátor bankovek?

Máte (ne úplně košer) milostný poměr?

Jste potomek masového vraha či nacistického důstojníka?

Na Vašem vysvědčení je místo samých jedniček několik čtverek?

Máte tajné materiály kompromitující členy vlády?

Uloupili jste Koh-I-Nor?

Máte tátovy oči?

Máte tajemství? Bojíte se, že vaše drahá polovička, rodiče, děti, spolubydlící odhalí vaše tajemství či vaši temnou stránku?

Dáte si rádi frťánka, jenže Vaše drahá polovička je zásadní abstinent?

Prostě máte něco, co by ostatní neměli vědět, vidět, prostě tajemstvíčko a potřebovali byste takzvaně (nebo i doslova) zamést stopy pod koberec, ale pokaždé se najde někdo, kdo tu matraci zvedne, skříň odsune, sáhne až dozadu v šuplíku?

 

Máme pro Vás řešení!

Skvělý dárek pro všechny tajnůstkáře. Od teď můžete mít svůj osobní maskovaný trezor jako ve filmu.

Trezor se dá zamknout, takže jen vy se budete moci dostat ke svým tajným dokumentům, balíkům peněz a milostným dopisům a nemusíte při jejich schovávání předvádět artistické kousky a prožívat nervové kolapsy.

Své tajnosti můžete mít stále při ruce a na očích nic netušících přátel.

V nabídce i trezor knížka ve větší velikosti.


MQ076

Specifické reference

ean13
4029811225224