Whisky Stones
search
  • Whisky Stones
  • Whisky Stones
  • Whisky Stones
  • Whisky Stones
  • Whisky Stones

Ledové kameny

299,00 Kč
S DPH

Jste milovníky dobré kvalitní whisky či jiných alkoholických drinků, kde je potřeba dát aspoň 2 kostky ledu? Situace kdy kostky ledu dojdou zrovna v nevhodný okamžik, není příjemná. Proto vyzkoušejte naše ledové kameny, které mají tu výhodu, že neplavou na hladině nápoje, nezmění chuť nápoje a hlavně ho nezředí. 

Počet
skladem

Tyto netradiční ledové kostky mají oproti ledovým kostkám jednu obrovskou výhodu. Tyto kostky Váš nápoj ledově vychladí, ale na rozdíl od ledových nenaředí a nezmění jeho chuť. Kostky jsou perfektní pro chlazení sladových whisky, archivních rumů či koňaků. Milovníci těchto exklusivních nápojů budou z kostek nadšeni. Navíc kostky mají větší hustotu nežli ledové kostky, tudíž neplavou na hladině, ale zůstávají na dně sklenice, tudíž Vás při usrkáváni nápoje nestudí do rtů.

Tyto ledové kameny jsou doslova ledovými kameny. Jsou vyrobeny z nerostu – mastku, který absorbuje chlad a poté jej předává do nápoje.

Kameny jsou velmi vhodné do všech alkoholických i nealkoholických nápojů. Nebojte se je vyzkoušet i do jemných dámských likérů a aperitivů, protože ani jim tento “drsný” způsob chlazení nijak neubere na chuti a vůni. 

 

Sada obsahuje: 9 kamenů + semišový sáček

Specifické reference

ean13
5903181041587