Dárky pro ženy

Podkategorie

  • Dárky pro učitelku

    Bude mít vaše oblíbená učitelka narozeniny? Nebo postupujete do dalšího stupně a se svojí učitelkou se musíte rozloučit? Kupte paní učitelce nějaký milý dárek na rozloučenou. Každou paní učitelku jistě potěší čtyřlístek pro štěstí. Navíc, když si jej budu moci sama vypěstovat. Netradiční dárek pro vaši učitelku bude jistě i sada na vypěstování kaktusu. Pokud paní učitelka miluje tyto pichlavé rostliny, jistě ji tento dárek potěší. Magický prsten Mood ring bude dárkem i pro vás. Když jej vaši učitelce věnujete, budete ihned vědět, jakou má náladu...jestli vám hrozí písemka či půjdete někam na exkurzi. Potěšte vaši milou paní učitelku nápaditým dárkem z naší nabídky.

  • Dárky pro maminku

    Pokud chcete pro maminku opravdu originální a netradiční dárek, nechte se inspirovat z naší nabídky. Co třeba pořídit zástěru s nápisem Zde velí maminka? Pokud vaše maminka vládne pevnou rukou v kuchyni, pak tuto pochvalu v podobě krásné zástěry jistě ocení. Pokud maminka miluje květiny a zároveň zahradničení, zabijete dvě mouchy jednou ranou květinou v plechovce. Sada pro vypěstování kopretin obsahuje semínka kopretin, rašelinovou tabletu a podrobný návod. Dopřejte mamince chvíli relaxace a odpočinku s masážní houbičkou ve tvaru růže. Každá maminka nejvíce ocení ukradený čas sama pro sebe.

     

  • Dárky pro přítelkyni

    Potěšte svou přítelkyni nějakým milým a hlavně originálním dárkem. Vaši přítelkyni určitě potěší hrnek s překvapením. Po nalití horké tekutiny se změní jeho barva a objeví se nápis Miluji tě. Pokud svou přítelkyni chcete potěšit nějakou milou drobností, pořiďte zámek pro zamilované a zamkněte svou lásku na zámek a klíčky zahoďte. Můžete svou drahou polovičku vyvést třeba na Čertovku a tam zámek připojit na most k řadě dalších. Každou ženu jistě potěší také sušička laku na nehty. S touto sušičkou bude manikúra hotová raz dva a budete moci vyrazit na večeři, do kina či divadla a třeba stihnete i začátek. Nechte se inspirovat z naší pestré nabídky.

  • Dárky pro babičku

    Blíží se babiččiny narozeniny. Zkuste ji letos překvapit něčím originálním a ne teplými bačkorami či pletením. Pokud je babička vládkyní kuchyně, jistě ji mile potěší zástěra s nápisem Zde velí babička. Pokud dává babička přednost zahradničení, pořiďte ji jako dárek růži z Jericha. Tuto vzácnou a jedinečnou rostlinu jistě ještě na své zahrádce nemá. Krásný box na víno s příslušenstvím a dobře zvolenou lahví lahodného vína potěší bez výjimky každého. Originální dárek pro vaši babičku si z naší pestré nabídky jistě vyberete.

  • Dárky pro holky

    Ať už potřebujete dárek pro maminku, babičku, sestru, učitelku či kamarádku prohlédněte si naši nabídku a vyperte si nějaký vtipný, milý ale každopádně nápaditý dárek, který potěší, pobaví a ještě přinese užitek. Což takhle mluvící dálkový ovladač na ženu. S touto antifeministickou vychytávkou vám bude žena ihned k dispozici jako milenka, kuchařka či posluhovačka. Žena se vám však může pomstít ovladačem na muže...Milým a originálním dárkem pro ženu jsou i květiny v plechovce či čtyřlístek pro štěstí, který je třeba nejprve vypěstovat. Trofej neboli cena pro vítěze potěší jistě každého. Každý z nás se občas cítí nedoceněný. Vyberte si vhodnou trofej z naší nabídky a odměňte jí ženu, na které vám záleží.

  • Dárky pro sestru

    Chcete svou sestru letos potěšit něčím originálním? Něčím, co ji pobaví a zároveň to bude vaší sestře k užitku? Nechce se inspirovat dárky z naší nabídky. Zkoušeli jste sestře pořídit květinu, ale uschne jí i kaktus? Zkuste třeba bylinky v plechovce. Zvládne je vypěstovat opravdu každý a čerstvé bylinky v jídle jsou naprosto nenahraditelné. Pokud vaše sestra dává přednost spíše chatování s přáteli a surfování na internetu, pak jí pořiďte powerbanku. Jistě se jí bude hodit, až jí dojde baterka a nebude si svůj přístroj moct dobít. Navíc ji může pohodlně umístit na svazek klíčů a mít neustále po ruce. Pokud má sestra spoustu šperků a neustále se jí někde povalují. Určitě bude mít radost s koruny na prsteny. Všechny své šperky bude mít pohromadě a navíc získá krásný doplněk do svého pokoje.

  • Dárky pro kamarádku

    Vaše kamarádka si zaslouží něco výjimečného. Nechce se inspirovat naší nabídkou. Co třeba nějaký veselý pěstitelský dárek? Překvapte kamarádku čtyřlístkem pro štěstí! Háček spočívá v tom, že si jej napřed musí vypěstovat. Pokud si zrovna nepotrpí na zahradničení, jistě ocení powerbanku v případě vybití telefonu či notebooku. Ale co zaručeně potěší každou dobrou kamarádku je sklenice na víno XXL. Jak známo, vína není nikdy dost a obyčejné vinné sklenice jsou tak malé, obzvláště když u ní sedí vaše kamarádka. Zapijte náročný den a oslavte svátek či narozeniny vaší kamarádky dobrým vínem ve skoro bezedné sklenici.

Aktivní filtry