Dárky pro muže

Podkategorie

  • Dárky pro hasiče
    Hasiči jsou jak známo veselá kopa. Vybrat dárek pro hasiče na našich stránkách bude tedy tou správnou volbou. Hasiči musí být co nejrychleji na místě požáru a po jeho uhašení, obvykle hasí žízeň v hospodě. Někteří z nich vynikají zejména ve druhé jmenované oblasti. I pro ně nabízíme trofej pro nejlepší hasiče. Ano, i hasiči si zaslouží svého oskara. Tato trofej bude ideálním dárkem pro všechny úspěšné hasiče ohně i žízně. Vybírat můžete i z široké nabídky alkoholových dárků, tím potěšíte obzvláště hasiče žízně.
  • Dárky pro přítele
    Udělejte radost svému příteli a kupte mu dárek k narozeninám, ke svátku či jen tak. Na našich stránkách si dárek pro přítele jistě vyberete. Třeba nějakou roztomilou maličkost pro pobavení nebo něco pořádně chlapského. Pokud se váš přítel věnuje nějakému koníčku, vyberte mu vhodný dárek podle jeho záliby. Navštěvuje váš přítel pravidelně posilovnu? Co třeba mu pořídit trofej pro kulturistu? S trofejí se může vyfotit a fotku sdílet na svém FB profilu. U všech známých jistě vzbudí závist. Takovýchto dárků máme v nabídce celou škálu. Nechte se jimi inspirovat.
  • Dárky pro tátu
    Nevíte si rady, jaký dárek pořídit svému otci? Nechcete kupovat stále dokola ponožky či pěnu na holení? Nechte se inspirovat našimi originálními dárky pro tatínky, které všechny otce zaujmou, potěší či dokonce uvedou v nadšení. Můžete si vybírat dárek podle jeho zálib, věku či ničím nepodmíněný dárek hodící se přímo vašemu tatíkovi. Pokud je váš otec vyznavačem piva, můžete si vybrat z pestré nabídky pivních dárků pro tátu jako jsou pivní brýle či celá řada vtipných otvíráků. Pokud dává váš otec přednost raději vínu, klikněte na nabídku dárky k vínu a zde si snadno zvolíte vhodný dárek pro tátu. Zaměřit se můžete i na ostatní kategorie jako jsou dárky pro rybáře, pro sportovce či do kanceláře. 
  • Dárky pro kluky

    Jak známo, kluci jsou na obdarovávání nároční a kupovat dárek pro ně bývá za trest. Měkký dárek házejí rovnou za hlavu a žádná obyčejná hračka je jen tak nedojme. Počítáme s tím. V naší nabídce si můžete vybrat nejlepší dárky pro kluky. Nejvhodnější dárek pro kluka je ten, který jej zabaví a zároveň ho nutí přemýšlet. Například hlavolam. Zvolit můžete klasiku jako je Rubikova kostka nebo neotřelý Addictball - hlavolam v kouli. Pokud máte doma malého fotbalového fandu, nabízíme také dárky pro sportovce. Nejlepší dárek pro kluka je bezpochyby inteligentní plastelína. Kdo jiný než kluci, by dokázal vymyslet sto různých možností, jak tuto zázračnou natahovací hmotu využít.

  • Dárky pro dědu
    Neodbývejte dědu vlněnými ponožkami či bačkorami, zkuste ho překvapit něčím originálním. Vhodným dárkem pro dědu může být třeba placatka a v ní něco dobrého na zahřátí. V naší nabídce si můžete vybrat z pestré palety vtipných i seriózních placatek. Je váš děda karbaník? Co se třeba zaměřit se na kartářské dárky. Karetní hrací sada v koženém pouzdře jistě potěší každého milovníka mariáše. Pokud je váš děda kutil či rád chodí na ryby, najdete vhodný dárek na našich stránkách. Podpořte dobře zvoleným praktickým dárkem pro dědu jeho zájmy a aktivity, váš dědeček to jistě ocení více než sezení u televize v nových papučích.
  • Dárky pro šéfa
    A je to opět tady. Šéf bude mít narozeniny! Lámete si hlavu nad tím, jaký dárek šéfovi koupit? Nechcete kupovat obligátní láhev vína a dárkový koš uzenin? Zkuste něco neobvyklého. Pokud se bojíte, že váš šéf patří k těm vznětlivým, pořiďte mu antistresovou figurku. Vybije si na ní svůj vztek a třeba zapomene, že vám chtěl vyhubovat. V naší nabídce si také můžete vybrat dekorační předměty do kanceláře. Což takhle oblíbenou Newtonovu houpačku? Rytmicky pohybující se kuličky působí hypnoticky. Třeba se pomocí tohoto dárku podaří šéfovi zhypnotizovat budoucí obchodní partneru k podpisu lukrativní smlouvy a vás čeká povýšení. Pořádně si promyslete, volbu vhodného dárku pro vašeho šéfa. Na našich stránkách si jistě vyberete.
  • Dárky pro rybáře
    Jak známo, rybáři k své činnosti potřebují zejména trpělivost. Tu v naší nabídce bohužel nenajdete. Další vhodným dárkem pro rybáře je ale butylka s něčím dobrým pro zahřátí a pro zkrácení dlouhé chvíle. Butylky jsou nejprodávanějším zbožím, a proto jich v naší nabídce naleznete celou řadu. Pokud váš rybář dává přednost spíše pivu, což takhle mu dopřát stylový otvírák v podobě rybí kosti. Otvírák na pivo se dá připnout ke klíčím. Rybář si tak kdykoli bude moci připomenout svou oblíbenou činnost i toho, kdo jej tímto milým dárkem obdaroval.

Aktivní filtry