Antistres doktor
search
  • Antistres doktor

Antistres doktor

109,00 Kč
S DPH

Antistres doktor je výborná antistresová pomůcka, která svým vzhledem nejvíce zaujme zdravotnický personál.

Počet
na objednávku

Stres je stav organismu, který je obecnou odezvou na jakoukoli výrazně působící zátěž – fyzickou nebo psychickou. Při stresu se uplatňují obranné mechanismy, které umožňují přežití organismu vystaveného nebezpečí.

Stres jako takový se dá řešit jedině snahou o odstranění jeho příčin. Každodenní stres se lidé snaží zvládat různými způsoby, které mj. zahrnují fyzické cvičení, různé relaxační techniky, meditace atd.

Naše relaxační technika je velmi jednoduchá a snadno ji zvládnou i začátečníci. V momentě když už nám stres začíná přerůstat přes hlavu, uchopíme do ruky odbourávač stresu a začneme jej intenzivně dlachnit. Již po několika vteřinách pociťujeme pokles stresové hladiny, agresivita či deprese pomaličku ustupují,  nálada se začíná lepšit a cítíme se o něco lépe.

Antistresová hračka v designu doktora se skvěle hodí pro veškerý zdravotnický personál (ocení i primář Sova či Mudr. Čestmír Mázl) :-)

Antistresové hračky jsou v dnešní hektické době ideálním drobným dárkem, který jistě potěší i pobaví každého, kdo má zkušenosti se stresem (což jsou v podstatě v dnešní době všichni :-)

MU075