Butylka PRVNÍ POMOC
search
  • Butylka PRVNÍ POMOC

Butylka PRVNÍ POMOC

199,00 Kč
S DPH

Velmi pěkně zabalená a příjemná první pomoc, vyléčí všechny neduhy.

Počet
skladem

Milí přátelé, dovolujeme si Vám představit další vychytanou butylku z naší kolekce vychytaných butylek :)

Naše butylky se vyznačují zejména:

-          jsou vyrobeny z nerez oceli té nejvyšší kvality, tak aby destilované poklady byly správně a bezpečně uchovány do té doby, než se přemístí na místo určení v bříšku

-          víčko i po odšroubování drží pomocí praktické pojistky u butylky – v případě, že se nám trošku pletou ruce, tak abychom vršek neztratili a nedošlo k vyžbrncání obsahu butylky (pokud v ní teda něco zbylo :)

-          praktickou akorát velikostí a ergonomickým tvarem do náprsní kapsy (sorry, Dolly a Pamela maj smůlu :-( )

-          vtipnou (nebo aspoň rádoby vtipnou) nálepkou

Butylka PRVNÍ POMOC je celosvětový unikát a převratný vynález!!

Léčí úplně úplně všechno od horečky omladnic, malárie, alzeimera (nebo jak se vlastně ten Němec co schovává ty věci jmenuje), přes schizofrenii, voyerismus, housera, hemeroidy, kuří oka, koktavost, nadýmaní až po zlomenou nohu.

Hlavně to neříkejte Rathovi, ten by to zakázal nebo by vybíral 30 Kč z lok! A ještě by si na tom postavil volební kampaň.

 

Dále z kolekce žertovných butylek doporučujeme pro houbaře HOUBAŘOVO ZAOSTŘOVADLO, pro rybáře UNIVERZÁLNÍ NÁVNADU, pro bohaté spoluobčany butylku SEX JE ZÁBAVA CHUDÝCH, pro stresové a vypjaté situace ODBOURÁVAČ STRESU a pro sexuální vytrvalce butylku TEKUTÁ VIAGRA nebo pro významné životní mezníky nabízíme BUTYLKY S LETOPOČTEM.

MA102