Zamilované těstoviny
search
  • Zamilované těstoviny

Nudle pro zamilované aneb jak říci Miluji Tě beze slov

99,00 Kč
S DPH

Trojbarevná srdíčka z pšeničné krupice, která jasně řeknou, co cítíte. K obarvení posloužila rajská jablíčka a špenát, žádné umělé barvivo nebo potravinářská chemie! Spousta srdíček, která se mohou hodit k přípravě zamilovaných jídel jako nic jiného.

Počet
skladem

Vážené dámy a pánové, dovolujeme si Vám představit vynikající italské těstoviny, které krom toho, že Vám i Vašemu partnerovi dají energii a sílu pro romanitcky strávené chvíle, tak díky svému tvaru, i beze slov vyjádří Vaše city.

Tyto poněkud zamilované těstoviny doporučujeme zejména jako:

-          Valenýtnskou večeři ♥♥♥♥♥♥

-          speciální večeři pro poněkud stydlivější partnery – pokud nevíte jak vyjádřit Vaše city a slovíčko "Miluji Tě" Vám ne a nejde z úst ♥♥♥♥♥♥♥♥

-          večeři k Vašemu výročí ♥♥♥♥

-          afrodiziakum – níže připojujeme recepty jak na to ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Karel Hynek Mácha by se zřejmě podivil nad dnešními objevy vědců. Láska je ve skutečnosti totiž jen chemický vzorec! Zamilované partnery náhle zavalí lavina biologicky aktivních látek a hormonů podobných přírodním opiátům. Jde o látky, které zčásti vznikají přímo v mozku a objevují se v krevním oběhu. Láska se podle odborníků dá vyjádřit jednoduše – chemickým vzorcem C8H11N. Na světě existují biologické látky, obsažené v některých potravinách, které dokáží aktivity hormonů stimulovat, nazývaná afrodiziaka.
Je dokázáno, že historie afrodiziak sahá až k neandrtálcům - před 60 000 let. Afrodiziaka mají silné alkalické vlastnosti, které výrazné ovlivňují mozek, a tím i vědomí a psychiku. Jiný druh zase podněcuje fantazii, která pak vytváří představy (většinou se sexuálním nábojem).

Mezi nejznámější bylinky probouzející sexuální touhu patří žen-šen, který podle tradiční čínské medicíny udržuje v rovnováze sexuální život. Jako afrodiziakum se používala také kůra ze stromu Yohimbé, z níž se připravovaly opojné nápoje. Alkaloid yohimbin je jednou ze složek známého léku, který se používá v sexuologické praxi. Snižuje krevní tlak, rozšiřuje cévy a zvyšuje přívod krve do pánevní oblasti. To jsou však afrodisiaka z exotických oblastí, která jsou jednak téměř nedostupná a z lékařského hlediska i nebezpečná, pokud se nedávkují ve správném poměru.
Dostupnější bylinky a koření najdeme i u nás na louce, podél cest nebo třeba v kuchyni. Nejoblíbenějším kořením milenců je muškátový květ a ořech s povzbuzující účinky éterických olejů, sladce vonná vanilka, chilli, rozmarýn, koriandr, saturejka, máta a karafiát. Zázraky dokáže i kořeněná rajčatová polévka, artyčoky či mák. Tak či onak, při přípravě večeře pro dva má pracovat fantazie a vaříte-li s láskou, věřte, že bude vše jak má být.

V červených těstovinách je obsaženo malé množství chilli, které zaručeně oba partnery rozpálí. V zelených těstovinách je malé množství špenátu, který pravděpodobě nemá žádný afrodiziakální účinek, ale hezky to vypadá :)

 Pro zamilovanou večeř doporučujeme třeba jednoduché a lahodné těstoviny pro zamilované se slaninou, sýrem a smetanou.

Potřebujete:

150g anglické slaniny, 150ml smetany na vaření, 100g tvrdého sýra, špetka chilli (afrodiziakum), špetka pepře, špetka rozmarýnu (afrodiziakum), špetka soli, 1 vejce, 250g těstovin pro zamilované

Jak na to?

Na teflonové pánvi opečeme slaninu do zlatova, přilijeme smetanu a dobře zamícháme. Následně přisypeme cca 50 g nastrouhaného sýra, osolíme a opepříme dle chuti. Vsypeme uvařené těstovinydo pánve, dobře zamícháme a ještě 5 minut vaříme. Těsně před podáváním přimícháme syrové vejce, chilli a rozmarýn. Naservírované posypeme zbytkem nastrouhaného sýru. Prostě ten nejlepší oběd pro toho, kohomáte nejraději ♥♥♥♥♥♥


A pro ty, kdo radši saláty doporučujeme Zamilovaný těstovinový salát se šunkou

Potřebujeme:

250 g  zamilovaných těstovin , 2 lžíce olivového oleje, 1 svazek polévkové ze­leniny, špetka soli, 1 svazek ředkviček, 1/2 salátové okurky, 150 g ementálu, 150 g šunky, 1/2 svazku petržele, 2-3 jarní cibulky popř. šalotky, pepř, 3-4 lžíce vinného octa, 5 lžic olivového oleje, mletý muškátový oříšek (afrodiziakum)

Jak na to:

Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme, ne­cháme okapat a promícháme s 1 lžící oleje. Polévkovou zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na 1 lžíci oleje, podjeme výodou a dusíme dopoloměkka.  Ředkvičky očistíme, omyjeme a rozčtvrtíme. Okurku oloupeme a spolu se sýrem nakrájíme na kostičky. Šunku nakrájíme na nudličky.
Petrželku posekáme, šalotky oloupeme a na­drobno nakrájíme. Ze soli, pepře, octa a oleje připravíme marinádu, přidáme do ní šalotku a petr­želku a ochutíme muškátem.
Těstoviny promícháme s polévkovou zeleninou, ředkvičkami, okurkou, šunkou a sýrem. Vmícháme marinádu a necháme 15 min. odležet.

Dobru chuť! A milujte se a množte se! :)

A pokud byste chtěli večeři ještě více sexy, pak doporučujeme hanbaté sexy těstoviny.

Specifické reference

ean13
4029811179978