Samomíchací hrnek
search
  • Samomíchací hrnek
  • Samomíchací hrnek
  • Samomíchací hrnek
  • Samomíchací hrnek

Samomíchací hrnek - Líný hrnek

299,00 Kč
S DPH

Znáte situaci kdy si připravíte kafe, vložili jste kostky cukru a nemáte čím si ho zamíchat ? Nevadí, pořiďte si náš samomíchací hrnek, který má v sobě zabudované tlačítko po jeho stisknutí se hrnek sám zamíchá a Vy se můžete oddat pití kávy :-)

Počet
skladem

Leňoj Lenin Lenochov byl známý ruský novátor a vynálezce, narodil se někdy okolo roku 1920-1940 v severuralské vesničce Něegyztovalsk. Již od dětství vynikal mezi svými vrstevníky neobvyklým odporem k práci. Traduje se například, že byl neuvěřitelně čistotné mimino, protože byl líný čůrat do plenek, rodičům ušetřil spoustu peněz, protože byl líný jíst, oblékat se, ba dokonce i zlobit.

Jak malý Leňj rostl, začal se čím dál více zabývat způsoby a zlepšovaly pro usnadnění života a ušetření námahy (zejména svojí). Okolo roku 1937 vynalezl notebook, bezdrátový přenos dat, internet, webkameru a skype, bohužel kvůli svojí lenosti tyto vynálezy nikdy nepředal lidstvu a sloužily pouze Leňojovi, aby mu zprostředkovaly výuku jeho základní školy, aniž by on musel opustit svou postel.

Okolo roku 1948 vynalezl Leňoj komunismus, tedy ne že by ho úplně vynalezl, spíše ho po Rusku velmi vylepšil. Po tomto vynálezu již Leňoj nikdy nemusel pracovat a byl obklopen blahobytem do konce života – ihned osvětlím – svůj vynález fatálního komunismu popsal v dopise svému prabratranci z pátého kolena Harrymu S. Trumanovi, který pochopil co tento vynález může znamenat pro USA, jejichž prezidentem byl nedávno zvolen. Proto zahrnul Leňoje maximálním bohatstvím, podporou a zajistil mu manažera (aby zas Leňoj vše neprokaučoval kvůli své lenosti jako dříve). Leňojův vynález fungoval a funguje dodnes skvěle a paralyzuje a zpožďuje Rusko. Leňoj dožil zbytek svého krásného a pohodlného života v USA a věnoval se dále vynalézání. Mezi jeho nejslavnější vynálezy patří rovnák na ohýbák, pušku pro sebevrahy, telefon pro lidi trpící samomluvou a samomíchací hrnek.

Pokud je Vám tento sovětský věděc sympatický a také patříte mezi ty línější spoluobčany, můžete si pořídit jeden z Leňojových vynálezů i k sobě domů.

 

Specifické reference

ean13
4897021354405