Butylka Dědovice
search
  • Butylka Dědovice
  • Butylka Dědovice

Butylka Dědovice

199,00 Kč
S DPH
Nejlépší likér na světě je ten, který nejvíce chutná Vašemu dědovi, protože je dle dědova gusta a je to naše butylka s nápisem Dědovice
Počet
skladem

Pokud hledáte nějaký vtipný dárek pro dědu, tak již hledat namusíte. Nerezová placatka s vtipným dekorem určena výhradně pro dědečky, Vašeho dědu určitě potěší a navíc mu i dobře poslouží. Pokaždé když si děda bude dávat frťánka z této butlky, určitě si v dobrém vzpomene na toho, kdo mu ji daroval.

Na závěr připojujeme vtípek o nejen o dědečcích :-)

Ožralej děda v hospodě se rozhodne, že už má dost, že už půjde domů. Ale když se chce postavit, spadne zpátky do židle. Sakra, že bych byl tak ožralej? Tak si dám kafe. Vypije kafe a zase se pokouší vstát. Opět bezúspěšně. Tak si dá ještě jedno kafe. U čtvrtýho už ho to nebaví, tak si dá panáka na cestu a že se radši domů doplazí. Plazí se ke dveřím, potichu si odemkne, převleče se, lehne do postele a spí. Ráno ho budí žena: Tys byl včera zas pěkně sťatej, co? Jaks to poznala? Vždyť jsem byl tak potichu... Ale, ráno tady byla hostinská, že sis v hospodě zapomněl svůj invalidní vozejk!