Vzduch z Prahy
search
  • Vzduch z Prahy

Vzduch z Prahy

99,00 Kč
S DPH

Pocházíte z Prahy a jedete navštívit někoho z Brna, či jiný kout České republiky ? Není lepší dárek než přivést vzduch z Prahy, popřípadě zda odjíždíte na dlouhou pracovní cestu do zahraničí, vezměte s sebou vzduch z Prahy a budete se cítit jako doma :-)

Počet
skladem

Vážení přátelé Pražáci, Skoropražáci i Nepražáci,

dovolujeme si Vám představit zcela unikátní produkt – pravý vzduch z Prahy.

Tato porce vzduchu z Prahy (Prahé) byla pečlivě nachytána v nejtypičtějších pražských lokalitách jako je Václavák (nachytáno pod koněm), Staromák (nachtáno u orloje), Karlův most (nachytáno u schodů na Kampu), hlavní nádraží (nachytáno před hlavní budovou – po mnohých reklamacích minulé várky vzduchů z důvodu nesnesitelného zápachu vzduchu jsme se rozhodli upustit od chytání autentického vzduchu dole v podchodu k peronům) a Pražský hrad (nachytáno v prezidentské kanceláři).

Tato vzduchotěsná konzerva obsahuje 100 ml toho nejprahovatějšího pražského vzduchu v bio kvalitě (nebyly použity žádné konzervanty ani barviva ani jiná éčka). Balení je skladné, bezpečné, nerozbitné a vzduchotěsné.

Návod na použití:

1)       Sejměte víčko

2)       Ihned začněte inhalovat vzduch hlubokými nádechy

 

Pokud se ptáte k čemu tento produkt vlastně slouží – je to zcela prosté a jasné:

- zejména zlepšuje náladu, některým jedincům způsobí náznak úsměvu, jiným způsobí záchvat smíchu

- účinně bojuje proti stesku po domově (jste-li někde daleko od domova) a vyvolává příjemné vzpomínky

- slouží jako naprosto originální suvenýr – toto by nikdo jako suvenýr z Prahy nečekal

- během chvíle dokáže vyvolat autentickou a intenzivní brněnskou atmosféru (díky části vzduchu nachytané na hlavním nádraží a v prezidentské kanceláři, zaručujeme skutečně vysokou intenzitu)

MU120